jag har ingen idé på rubrik, sorry..



skor, converse, 1000 spänn..


jag vill flyttaaaa, och jag vill ha dom här skorna!

Nu när jag är i Umeå har jag blivit jättesugen på att flytta och gå gymnasium (jag vet att jag redan har skrivit det, men det är det enda jag kan tänka på just nu) i en annan stad! J
ag längtar så mycket på att få ta hand om sig själv, bestämma hur länge man får vara ute själv, bestämma hur ens lägenhet ska se ut och så vidare.
Men problemet är bara att jag inte har en jävla aning om vad jag vill bli eller vilken linje jag vill gå!
Alltså, estet skulle väl vara kul, men det är ju inte speciellt smart, för de enda jobben man kan få sen är ju musiklärare (det vill jag INTE bli) eller typ artist (det vill jag ju bli, men är inte så bra och det är en på miljonen att jag blir det, om ens det.
Plus att jag inte är så inne på det här med att stå på scen). Och vi har ju redan en jättebra musiklinje här i härnösand, så det är ju ingen idé att flytta bara för att gå en annan estet, som kanske till och med är sämre..

Jag har kommit på så himla många saker som jag vill göra!
Jag vill flytta hemifrån, åka på Urkult, åka till gbg med Ellen och Josefin, skaffa en speciell stil, ha en känd blogg, vill liksom börja om allt! Det är typ därför jag vill flytta hemifrån! Då kan folk få en annan uppfattning om mej.

förresten så är dom där skorna helt underbart snyggaaaaaaaa, dom är faktiskt gjorda i riktigt skinn (det förklarar priset) och dom sitter jättesnyggt!
Och på tisdag ska jag få tandställning, och på eftermiddagen ska jag färga håret, spännande!

Hittade en grym blogg idag: www.folkbladet.nu/?cat=89 , alltså UnderbaraClara!
Ska sitta och läsa igenom den nu, vi hörs sen med bilder på håret och tandställningen (om det inte ser för jävligt ut)!






egobilder med min klubba


Nu har jag fyllt 14!

Fick en bärbar dator, sims 3, en bok och en tröja! Är såå nöjd!

Är i umeå nu, har det jätteskönt! Sitter och äter godis och nötter, läser veckorevyn och atr egobilder med min webbkamera! Härligt, älskar att bara ta det lugnt!

Shoppade lite grand idag. Köpte en midjekort tjocktröja och en t-shirt med tryck från Gina, och en halsduk och strumpbyxor från Åhlens. Så nu är jag glad och nöjd.

Jag vill verkligen flytta till Umeå, eller Östersund. För dom städerna är alldeles lagom stora, det är bra gymnasium och i Östersund känner jag lite folk som jag längtar ihjäl mej efter!
Men jag älskar Umeå, det är en jättebra shoppingstad och man vågar sticka ut här (det gör man inte i Härnösand, eller de kanske man gör, men det känns inte rätt på något sätt), vill absolut å på gymnasium här!
Isåfall vill jag flytta hit med en kompis, gud vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån...
Nu ska ag fortsätta filosofera och äta upp resten av mitt godis, vi hörs!


wohoo!

Jag fyller fjortis imorgon! Gud vad tiden har gått fort! Säg grattis?

Min vecka är fullspäckad (från onsdag till tisdag, så det är inte måndag till fredag)!

onsdag: Skola, massa läxor, klippa mej, min kusin kommer hit
torsdag: FÖDELSEDAG! Skola, redovisning inför klassen om lucia (huvva), volleyboll, käka tårta
fredag: Skola, packa, käka på max, paradisbadet, åka till Umeå
Lördag: Umeå, shoppa massa kläder<3
Söndag: Umeå bara.. (okej, det är inte så bara, ska bli grymt kul)
Måndag: Ledigt från skolan (yeees), åker hem från umeå
Tisdag: FÅR TANDSTÄLLNING (räls..)!!! Kanske färgar håret, eller så gör jag det på onsdag..har inte bestämt mej än..

Kommer att bli en grymt kul vecka, kommer inte ha en tråkig stund heller, för jag tror att jag kommer att få en bärbar dator imorgon =D och förhoppningsvis Sims 3, hihihi, iiiiiih :D kommer inte kunna sova en blund inatt..

Vill inte ha någon födelsedagsfest, orkar verkligen inte.. vill bara ha en myskväll med Julia och Emma, det är det bästa jag vet! Vi sitter uppe till klockan 5 och ser på solupgången och bara pratar ut om allt på Emmas balkong, och dricker te eller varm shoklad under täcken, ååååh vad jag blev sugen på det nu!
Fast vill ha Ben och Jerrys istället, mumma..
Såg på startsidan till blogg.se att det finns Ben och Jerrys med havregrynsgröt-smak! Wierd..

Fast det är säkert jättegott, alla Ben och Jerrys är typ goda..herregud, min mage kurrar..
Men nu måste jag gå till frisören, syns!

ett litet test



jag vill börja om mitt liv i en annan stad, fyfan alltså, har gjort så mycket skit här känns det som


förresten..

..så behövde jag inte operera i käften, behövde bara ta en spruta som inte gjorde ont alls och dra ut en tand!
Det var helt stört efter, för jag hade ju bedövning i läppen, och efter köpte jag glass, och då kände jag inte att jag fick glass runt hela munnen, det mäkte jag nä vi skulle åka hem, hhöh..

haha okej det här var ett jävligt meningslöst inlägg, måste verkligen plugga nu, aurgh jag orkaar inte, cya! :)


färga håret!?

 ELLER 



det är frågan..
jag har bara tonat håret en enda gång, då blev det grönt/brunt/grått, hemskt..
men iofs, det var Ellen som gjorde det, och hon hade aldrig gjort det förut, hahaha.. och jag hade nog i färgen lite för kort, mn den här gången ska det bli bättre isåfall!

Tänkte inte ha samma frisyr som hon på bilden (bilden är från google), utan tänkte klippa rak lugg, ha mittbena (kanske..) och tunna ut håret rätt mycket.
SKA JAG!?

Tänkte färga precis efter jag har fått tandställningen (ska få det den 29 september) så att fokusen hamnar på håret istället för på tänderna, haha..


...och förlåt för att jag bloggar så lite, men det känns lite meningslöst, för det är typ bara 3 personer som läser den, och den blir bara tråkig om man inte har något at skriva om.
Så jag tror att jag ska skriva bara när jag verkligen har något att skriva om! Det är så tråkigt att läsa vad man ska äta och att man ska ha träning och att man har tråkigt osv, uscha!

Jaja, nu har jag iallafall tagit bort alla gamla konstiga bilder och gästlösenet på bilddagboken, så nu kan ni kolla där! Jag heter fortfarande Julijaah, höhö :)

Ska käka och sen på volleyboll-träning, älskaa!(L)
ha det bäst!


organic cotton ffs!

tjabba tjena hallå

Har varit på stan med Josefin idag, och jag köpte en vanlig bas-tröja, långärmad svart, och en present till Amanda som jag ska till idag och gratta (inte amanda a eller amanda k), ska åka om typ en timme:) ska bli jätteroligt!
Ska käka pizza och kladdakaka och godis osv, och se film, mys!(L)
Det här blev ett ganska tråkigt inlägg, så jag slutar nu ,hehe..

kiss and love, julia!(L)

öronorgasm!





volleyboll ikväll

..måste bara säga att www.nelly.se har OTROLIGT fina kläder!
Guuuuud, jag vill vara riik! Vill ha allt jag ser för tillfället!
Hur gör man sin blogg stooooor egentligen!? För man tjänar ju pengar på bloggen (även om jag inte fattar hur), och då får man en ännu större blogg eftersom man kan fika varje dag och köpa dyra märkeskläder och hela skiten haha, och då blir ju bloggen roligare att läsa ;)
Haha man kanske skulle gå en rolig linje på gymnasiet eller något så att det finns NÅGONTING att läsa om iallafall, typ foto! Jaa! Foto skulle jag vilja gå! Fast först vill jag ha en systemkamera! Fast det kan jag inte önska mej i födelsedagspresent (jag fyller år om 24 dagar!!!) för jag har redan önskat mej en laptop!
Och jag krävde att det ska finnas webbkamera på den, haha jag är väldigt ego, för man ser mycket snyggare ut i webbkamera än i en vanlig! Haha, jag kommer sitta vid datorn hela dagarna om jag får en, och jag är 99 procent säker på att jag får en, så det blir nog bra:)
kanske struntar i att blogga...har ju fler som bevakar på bilddagboken än här.. får se hur jag gör!:)

anyway, nu ska jag käka vita bönor, hahaha, och sen ha volleybollträning! Skulle egentligen sluta, men jag behöver verkligen träna någon gång i veckan iallafall, så jag fortsätter ;)
puss ciao!

PS. Mitt gästlösen på bilddagboken var tydligen inte juliasjöstedt, jag vet inte ens vad det är, hahaha;)


RSS 2.0